Kroatië

Luchthavens in Kroatië

Flying in on an Easyjet flight to Trogir, arriving at sunrise, Dalmatian Coast, Croatia, Europe

Kroatië heeft vijf luchthavens die regelmatige nationale en internationale vluchten aanbieden. Luchthavens in Kroatië worden beheerd door het Kroatische luchtvaartagentschap (HAC) en bieden de volgende functies:

  • Luchthaven Zagreb (ZAG), de grootste luchthaven van het land, biedt internationale passagiersvluchten die oorspronkelijk vanuit New York, München, Rome en Parijs vliegen.
  • Luchthaven Split (SPU) biedt internationale vluchten vanuit duizenden Europa-steden, waaronder Praag, Lissabon, Kopenhagen en Brussel.
  • Dubrovnik Airport (DBV) biedt internationale vluchten naar bestemmingen als Milaan, Londen, Wenen en Rome.
  • Luchthaven Pula (PUY), ook bekend als Pula Airport, biedt internationale vluchten naar Roemenië, Zwitserland, Slovenië en Oostenrijk.
  • Luchthaven Rijeka (RJK) biedt internationale vluchten naar Oostenrijk, Engeland, Nederland en Italië.

Internationale connecties

De luchthavens in Kroatië bieden internationale connecties met tal van landen in Oost-Europa, waaronder Roemenië, Zwitserland, Slovenië en Oostenrijk. Luchthaven Rijeka (RJK) is de belangrijkste luchthaven in Kroatië en biedt internationale vluchten naar Oostenrijk, Engeland, Nederland en Italië. Luchthaven Rijeka biedt ook functies zoals kaartverkoop, bagageafhandeling, taxivervoer, restaurants en winkels. Daarnaast biedt de luchthaven ook een breed scala aan faciliteiten voor de reiziger, zoals controle-outs, bankservices en vergaderruimtes. De luchthaven staat ook bekend om zijn gastvrije personeel en professionele service en zorgt ervoor dat reizigers met een gerust hart op reis kunnen gaan.

vakanties in kroatië

Uitstekende faciliteiten op de luchthavens van Kroatië

Luchthavens in Kroatië bieden een aantal uitstekende faciliteiten die reizigers de mogelijkheid bieden om een ontspannen reis te hebben. Ze bieden controle-outs, bankservices, vergaderruimtes, WiFi toegang en een uitgebreide selectie aan restaurants. De luchthavens bieden ook een breed scala aan winkels en verkooppunten waar reizigers hun reisbehoeften kunnen vervullen. Daarnaast staan de luchthavens bekend om hun gastvrije personeel en professionele service, zodat reizigers met een gerust hart op reis kunnen gaan. De veiligheid op de luchthavens is van hoog niveau en er worden regelmatig controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles naar behoren verloopt. De luchthavens in Kroatië bieden dus veel gemak voor reizigers en helpen ervoor te zorgen dat ze een prettige en veilige reis hebben.

Je houd misschien ook van..