Kroatië

Vakantie Kroatië 2015 All Inclusive

VakantiesinKroatiė.com

Kroatië is een prachtige vakantiebestemming die in 2015 veel populariteit genoot onder reizigers die op zoek waren naar een all-inclusive vakantie. Met zijn adembenemende kustlijn, historische steden en diverse eilanden, biedt Kroatië voor ieder wat wils.

Waarom kiezen voor een vakantie in Kroatië?

Er zijn verschillende redenen waarom Kroatië een ideale bestemming is voor een all-inclusive vakantie in 2015:

vakanties in kroatië
  • Prachtige kustlijn: Kroatië heeft een van de mooiste kustlijnen van Europa. Met helderblauw water, pittoreske baaien en indrukwekkende kliffen is het een paradijs voor strandliefhebbers.
  • Historische steden: Kroatië heeft een rijke geschiedenis en dit is terug te zien in de vele historische steden. Dubrovnik, Split en Zadar zijn slechts enkele voorbeelden van steden die een bezoek waard zijn.
  • Prachtige natuur: Naast de kustlijn heeft Kroatië ook een prachtige natuur te bieden. Nationale parken zoals Plitvicemeren en Krka zijn adembenemend mooi en perfect voor natuurliefhebbers.
  • Culturele ervaring: Kroatië heeft een unieke cultuur met invloeden uit verschillende periodes en landen. Van Romeinse overblijfselen tot middeleeuwse kastelen, er is genoeg te ontdekken voor cultuurliefhebbers.

Wat houdt een all-inclusive vakantie in Kroatië in?

Een all-inclusive vakantie in Kroatië betekent dat alle maaltijden, drankjes en vaak ook activiteiten bij de prijs zijn inbegrepen. Dit zorgt voor een zorgeloze vakantie waarbij je je nergens druk over hoeft te maken.

De meeste all-inclusive resorts in Kroatië bieden een breed scala aan faciliteiten, zoals zwembaden, spa’s, sportvelden en entertainmentprogramma’s. Hierdoor is er altijd iets te doen voor zowel volwassenen als kinderen.

Populaire bestemmingen voor een all-inclusive vakantie in Kroatië in 2015

In 2015 waren er verschillende populaire bestemmingen in Kroatië voor een all-inclusive vakantie:

  1. Dubrovnik: Deze historische stad aan de Adriatische Zee is een favoriete bestemming voor veel reizigers. Met zijn prachtige oude stad, indrukwekkende stadsmuren en levendige sfeer is Dubrovnik een must-see.
  2. Split: Split is een bruisende stad met een rijke geschiedenis. Het beroemde Paleis van Diocletianus is een van de hoogtepunten van de stad en trekt jaarlijks veel bezoekers.
  3. Hvar: Dit eiland staat bekend om zijn levendige nachtleven en prachtige stranden. Het is een populaire bestemming voor jongeren die op zoek zijn naar feestjes en zon.
  4. Zadar: Zadar is een stad met een unieke mix van oud en nieuw. Bezoekers kunnen genieten van historische bezienswaardigheden zoals de Romeinse ruïnes en moderne attracties zoals het Zeeorgel.

Conclusie

Een all-inclusive vakantie in Kroatië in 2015 was een geweldige keuze voor reizigers die op zoek waren naar een combinatie van prachtige stranden, historische steden, adembenemende natuur en een unieke cultuur. Met zijn diverse bestemmingen en uitgebreide faciliteiten biedt Kroatië alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Je houd misschien ook van..